Algemene ledenvergadering

Verslagen van Ledenvergaderingen:

Omdat na de Ledenvergadering van februari 2018 is gebleken dat de kosten voor het vernieuwen van het biljart veel lager uitkomen dan waar we in de vergadering van uit gingen heeft het bestuur tijdens het Paasbiljart van 29 maart een korte “Ledenvergadering” ingelast. (25 aanwezigen.)

Omdat er toen 2 verhogingen waren doorgevoerd op basis van die te hoge begroting, stelde het bestuur nu voor om de verhoging van de jaarlijkse bijdrage per 2019 te laten vervallen en het inschrijfgeld voor de competitie te verlagen naar 5 euro.

Het eerste voorstel werd na enige discussie niet aangenomen waardoor de bijdrage verhoging in 2019 WEL doorgaat. Het 2e voorstel m.b.t. het inschrijfgeld voor de competitie is met grote meerderheid aangenomen.

Klik op het bestand dat je wilt inzien.

ALV feb 2018

ALV feb 2017