Jubileum

2019 is ons jubileumjaar!

De Biljartclub bestaat 50 jaar!

De Spelletjescommissie (Sjaak, Joop en Peter Vink) organiseren een spetterende Marathon Spelletjesmiddag op vrijdagmiddag 19 april van 13:00 uur tot 16:30. Alle leden zijn uitgenodigd, dus ook alle spelers!

Het bestuur zal, samen met Wim de Ruig, een afsluitende Feestavond organiseren op vrijdag 25 oktober van 17:00 tot ± 21:00 uur. Ook hiervoor zijn ALLE leden uitgenodigd en iedereen mag ook een introducee meenemen (voor een redelijke eigen bijdrage).

Meer info volgt en houdt ook het grote publicatiebord in de biljartzaal in de gaten.

De trekking van de Kerstverloting 2017 is gehouden op donderdagmiddag 21 december 2017 om 15:00 uur.
De volledige uitslag staat hieronder .

Schildersbedrijf Kamphuis                                         De drukkosten van de loten € 150,=