Jubileum

2019 is ons jubileumjaar!

1969 – 2019

De Biljartclub bestaat 50 jaar!

Klik op krantenartikel

De Spelletjescommissie (Sjaak, Joop en Peter Vink) organiseerden
een spetterende Marathon Spelletjesmiddag op
vrijdagmiddag 19 april van 13:00 uur tot 16:30.

Het is een daverend succes geworden!
In een prachtig versierde omgeving had de spelletjescommissie 6 spellen uitgezet, waarbij de één moeilijker was dan de andere. Joop van Wijk verraste ons met muziek op de gang en onze sponsor Specsavers heeft heel veel werk gehad met het doormeten van vele oude ogen. (Vanaf nu minder missers…!?)
Joke en Wim de Ruig hadden heerlijke hapjes verzorgd en zoals gewoonlijk was Ad weer eens de stille hardwerkende kracht op de achtergrond. In een gemoedelijke sfeer heeft iedereen het naar zijn of haar zin gehad en even na 4 uur reikte Sjaak de vele prijzen uit.
Tot slot heeft de voorzitter, Hans Valkeneer,
vele mensen met een bloemetje in het zonnetje gezet.

25 oktober, dan is het zover!!

Het bestuur zal dan, samen met Wim de Ruig, een afsluitende Feestavond organiseren

op vrijdag 25 oktober van 17:00 tot ± 21:00 uur.

Ook hiervoor zijn ALLE leden uitgenodigd en iedereen mag ook een introducee meenemen
(Eigen bijdrage is € 15,=  of iets meer.).

De inschrijvingen lopen gestaag binnen, maar let op,
de inschrijving stopt op 10 oktober!

Houdt het grote publicatiebord in de biljartzaal in de gaten.

De trekking van de Kerstverloting 2017 is gehouden op donderdagmiddag 21 december 2017 om 15:00 uur.
De volledige uitslag staat hieronder .

Schildersbedrijf Kamphuis                                         De drukkosten van de loten € 150,=